ננדו מצוי

Greater Rhea
Rhea americana

קטגוריה:עופות
סדרה:
  • יענאים
משפחה:
  • ראיים
תפוצה:
  • נפוץ בחלקה הדרומי של אמריקה הדרומית בעיקר בערבות הפמפאס.
רבייה:
  • הטלה: 15-30 ביצים, משך הדגירה: 5 שבועות ,הזכר דוגר לבדו ולאחר מכן גם מגדל לבדו את הצאצאים.
מזון:
  • אוכל כל, המעדיף עלים רחבים ותלתן. אולם ניזון אף מזרעים, שורשים ופירות. אוכל גם חרקים, חולייתנים קטנים כלטאות וצפרדעים, ציפורים קטנות ונחשים.

חזור אחורה


ר