בבונים

הזכר:   בבון הזית
لزيتون البابون
Papio Anubis Olive Baboon


הנקבות: בבון המדריאס

Papio Hamadryas Hamadryas Baboon

 

קטגוריה:יונקים
סדרה:
  • פרימטים
מישפחה:
  • קופים בעלי זנב
תפוצה:
  • נפוצים בעיקר באפריקה שמדרום לסהרה, אך ניתן למצוא אוכלוסיות מבודדות גם צפונית לסהרה ובחצי האי ערב לאורך חופי ים סוף.
רבייה:
  • אורך ההיריון נע בין 161 יום ועד 187 יום.
מזון:
  • הבבונים הם אוכלי כל ותפריטם כולל מגוון מזונות מהחי והצומח כגון: ציפורים,ביצים,חרקים,זוחלים,יונקים קטנים כמו גם פירות,זרעים ועלים שונים.

חזור אחורה


ר